Bezmaksas piegāde Latvijā no 40 EUR

Ar ko atšķirās dzīvā kosmētika no "dabīgās"?

Cilvēks ir dabas sastāvdaļa, un harmoniski var funkcionēt tikai kā tās sastāvdaļa, dabas noteikto likumu ietvaros  – lai arī kā tas censtos tehnoloģiski norobežoties no tās, vai uzlabot dabas radīto. Ideja par dzīvās kosmētikas zīmola izveidi radās, pievēršot uzmanību detaļām. Pētot par dabiskiem sevi saucošus kosmētikas produktus atklājās, ka bez dabiskā tur bieži ir ne mazums daudz kā cita. 

To pieļauj pat populārākās bio/eco sertifikācijas sistēmas – zināmu procentu (parasti līdz 5%) mākslīgi radītu vai minerālas izcelsmes piejaukumu. Tie padara produktu ērtāku un izdevīgāku  biznesam – piešķir produktam vēlamo tekstūru un smaržu, pagarina lietošanas termiņu, palīdz radīt skaistu iedarbības efektu ātrāk (uzreiz ieraugāmu), taču šis efekts ir īslaicīgs un tiek panākts traucējot citiem ādas un šūnu funkcionālajiem procesiem.

Organismam nevajadzīgi piejaukumi piesārņo limfātisko sistēmu, šūnas tiek pārslogotas, jo jāizvada nevēlamie ķīmiskie elementi. Šūnai kļūst apgrūtinoši ražot sev svarīgās vielas (piemēram – elastīnu un kologēnu), kā arī pasliktinās visas pārējās ādas šūnu funkcijas. Pat neliels daudzums organismam nevēlamo molekulu traucē  šūnām mijiedarboties ar tām piedāvāto produkta saturu, deformē ādas un šūnu fizioloģiskos procesus. To tūlītējais iedarbības efekts ir tikai apmāns, kuru apslēpj maldinošs mārketings, kas bieži padara savu klientu atkarīgu no aizvien “agresīvāku” produktu lietošanas, lai tikai palīdzētu noturēt  vēlamo radīto efektu.

Innosenta produkti netiek “uzlaboti” ar mākslīgi veidotām piedevām.

Innosenta veido savu produktu pievienoto vērtību, izmantojot dabas izejvielas to iespējami dabiskākajā formā, saglabājot tām dabas dotās īpašības, nevis cenšoties tās tehnoloģiski pārveidot.

Ražošanas īpatnību dēļ Innosenta kosmētika izmaksā dārgāk, jo mūsu produkti tiek svaigi radīti, un to gatavošanā tiek izmantotas tikai izejvielas, kas ir saglabājušas dabas veidoto struktūru. Ādas šūnas spēj harmoniskāk mijiedarboties ar tām.

Innosenta dzīvā kosmētika dod iespēju ādas šūnām pašām aktīvi strādāt, tā radot ilgstošāku, noturīgāku efektu. Atšķirībā no kosmētikas ar piejaukumiem, kuri palīdz radīt vēlamo vizuālo efektu, taču piesārņo šūnas, mūsu produkti iedarbojas uz organismu harmoniski un uzlabo ādas šūnu atjaunošanās procesus.

Kupons: NEW10

Izmanto šo kupona kodu un saņem 10% atlaidi savam pasūtījumam!

Pieaksties jaunumiem & īpašiem piedāvājumiem